SNAKKER UT: Sam Smith snakker ut som sin kjønnsidentitet.
SNAKKER UT: Sam Smith snakker ut som sin kjønnsidentitet. Foto: AP

Sam Smith er en av de beste vokalistene i dagens popbransje. Det siste året har allikevel vært tøft for artisten, som ikke har hatt et godt forhold til seg selv og sitt eget speilbilde. Nå er han på et bedre sted og har funnet kjærligheten med Glee skuespiller Brandon Flynn.


Smith avslører nå også hvordan han kjønnsidentifiserer seg selv og forklarer hvordan han har spilt på sine feminine sider lenge.


I over to år gikk han fullt kledd som kvinne med sminke, høye heler, løsvipper og pelsjakker på skolen hver dag. På denne tiden eide han omtrent ikke herreklær.


Han forteller at han fortsatt kjøper kjoler og har mange høye heler hjemme, i intervjuet med The Sunday Times Culture Magazine (via Contactmusic):


– Jeg føler meg like mye som kvinne som jeg er mann. Jeg er blitt mobbet for det, men også respektert for å gå rundt slik på skolen.


Da han fikk sitt gjennombrudd i 2012, ble han definert som en “homofil sanger”. Det plaget ham lenge at han ikke kunne bli sett på som en sanger først og fremst, men idag er dette en betegnelse han ikke lenger har noe imot.Flere saker

Mat fra Midtøsten
Mat fra Midtøsten Fredag 22.05 2020
Mange barn blir ikke hørt Fire av ti barnevernsbarn blir ikke hørt i saker om seg selv. Fredag 22.05 2020
Flere kanaler