SLUTT? Angus Young er nå eneste aktive medlem av AC/DC.
SLUTT? Angus Young er nå eneste aktive medlem av AC/DC. Foto: AP
Bassist Cliff Williams i AC/DC bekreftet i dag det mange har sett komme i hele sommer. Han gir seg i det legendariske rockebandet.

Til bandets hjemmeside på Facebook forteller han om hvorfor.

- Det er på tide for meg å trekke meg ut. Ikke fordi vi mistet Malcolm, Phil eller Brian. Ting forandrer seg, det gjorde det da Bon Scott døde. Det handler ikke om det, det er bare at jeg er klar for å slutte å turnere, sier Williams i videoen som ble lagt ut i dag.


AC/DC avsluttet nylig turneen "Rock or Bust". I videoen takker Williams fansen for støtten og skryter av publikummet som har kommet til konsertene.

- Mellom turneene tar vi det rolig, og jeg vet hvordan man gjør det. Det skal jeg gjøre nå, tid for meg selv. Jeg er glad, jeg trenger familietid, slappe av og ikke gjøre dette.

Williams har vært med i bandet siden 1977.

Bare en mann igjen

AC/DC har vært rammet hardt de siste årene. I 2014 måtte en av grunnleggerne, rytmegitarist Malcolm Young trekke seg fra AC/DC på grunn av demens.

Trommeslager Phil Rudd ble aldri å se igjen i AC/DC etter at han ble arrestert i 2014 og siktet for narkotikabesittelse og drapstrusler.

Midt i den siste turneen måtte også vokalist Brian Johnson trekke seg fordi han stod i fare for å miste hørselen. Guns´n Roses-vokalist Axl Rose tok over som vokalist på turneen.

Dermed er det kun Angus Young som er igjen i AC/DC. Dersom bandet skal bestå videre må han være villig til å satse med en helt ny besetning.


Flere kanaler