Da den canadiske fiskeentusiasten Adam Turnbull skulle på fisketur i Saskatchewan-elven i Alberta i Canada, ble han overasket og sint over det som møtte han. Han fikk en gjedde på kroken, og alt virket som normalt helt til han fikk fangsten opp av vannet og så et stort sår rundt hele fisken.

Da han så nærmere viste det seg at det var en plastring fra en energidrikke, som mest trolig har festet seg på fisken da den var liten. Gjedda har vokst seg fast i ringen og blitt «delt i to».

Adam bestemte seg for å legge ut bilder på Facebook-profilen med en klar beskjed:

«Plukk opp søppelet ditt! Vær så snill og del!», skriver Turnbull i Facebook-innlegget.

Positive tilbakemeldinger
– De fleste tilbakemeldingene har vært positive, og en del sier takk og bra jobba! Noen mener selvfølgelig jeg ikke er noe bedre siden jeg er fisker selv, noe jeg respekterer og forstår, forteller Adam til P4.

– Men igjen, hvis ikke jeg hadde fanget fisken hadde den ikke hatt en ny sjanse på livet som den har idag, forteller Adam til P4. 


Saken fortsetter under bildet.

Innlegget har nå fått nesten 17.000 delinger, og Adam takker alle som har delt denne viktige beskjeden, og sier han ikke trodde posten kunne få over 10.000 delinger.  

Saken fortsetter under bildet.Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler