Foto: Aerosmith
Tar Steven Tyler og de andre i Aerosmith et farvel i 2017? Navnet på den kommende turneen får i hvert fall spekulasjonene til å gå.

Det er ikke første gangen det går rykter om at Aerosmith er i ferd med å avslutte sin lange karriere. Allerede i september ga bandmedlem Joey Kramer et intervju hvor han innrømmet at rocke-karrieren gikk mot slutten.

Nå har Steven Tyler og Joe Perry valgt å publisere to videosnutter hvor de kommenterer valget av navn på sin kommende turnè.

- Vi tenker alltid på hva vi kan gjøre før vi legger ut på tur, og mange band før oss har sagt "dette blir vår siste turnè". Mest for å generere ekstra billettsalg og oppmerksomhet.


- Så vi tenkte å la turnenavnet være litt mystisk før vi reiser til Europa. Aero-Verderci, det er som et hallo og hadet i et vakkert italiensk ordtak, sier vokalist Steven Tyler ifølge nettstedet planetrock.com


SE VIDEO AV STEVEN TYLER HERI en annen video forteller Joe Perry at det er bandets road manager, Tommy Higgins som kom opp med ideen til turnenavnet.

- Han kom inn i rommet og vi fortalte hva vi var ute etter. Det var da han kom opp med Aero-Verderci Baby!, forteller Perry.

SE VIDEO AV JOE PERRY HER
Flere kanaler