Foto: Youtube
Det har lenge vært spekulert i om det nærmer seg slutten for Steven Tyler, Joe Perry og resten av gjengen i Aerosmith og nå avslutter de en 47 år lang historie som band med verdensturnè i 2017.

Imponerende historie
 Aerosmith så dagens lys i Boston i 1970 med blandt andre Tyler og Perry i tillegg til Tom Hamilton og Joey Kramer som orginal medlemmer. Bandet har kun skiftet medlemmer tre ganger og beholdt fire fra starten, noe som er intet annet enn imponerede.
Bandet skøt virkelig fart de de i 1972 ga ut sist første album under kontrakt med gigantplateselskapet Columbia. Fra det selvtitullerte debutalbumet "Aerosmith" var det singelen "Dream on" dannet grunnlaget for de nesten 50 årene med enorm suksess. Aerosmith er kjent som et av rockemusikkens mest hardtarbeidende band og det ender med 15 studioalbum, 5 livealbum og hele 8 samlealbum som inneholder de beste låtene gjennom karierren. 

Saken fortsetter under bildet
Dream on
Foto: Wikipedia

UNGE: Debutsingelen fra albumet "Aerosmith" så dagens lys i 1972. Foran til høyre ser du en ung Steven Tyler.

Ikke til Norge
Bandet annonserte nylig nyheten selv via sitt eget "Aerosmith News Network" det blir ingen norgesbesøk på avslutningsturneen, men derimot Danmark og Sverige. 


Se nyheten og konsertdatoer her:


 

Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler