Foto: AP
Ariana Grande slipper sitt femte album allerede i februar. Natt til onsdag delte hun både hele spillelisten og utgivelsedatoen for hennes neste album, og fansen er i ekstase!

Albumet som slippes 8. februar vil inneholde totalt 12 låter med navn som «NASA», «Bloodline» og «Fake smile».
Se dette innlegget på Instagram

feb 8

Et innlegg delt av Ariana Grande (@arianagrande)

Spekuleres blant fansen
Grande har allerede fått stor suksess med låtene «Thank u, next" og «7 rings», men låten som får størst oppmerksomhet på sosiale medier er «break up with your girlfriend, I'm bored».  

Blant fansen spekuleres det i om låten handler om forholdet mellom Big Sean og Jhene. «Break up with your girlfriend, I'm bored MÅ handle om Big Sean og Jhene, ikke kom å fortell meg noe annet», skriver en fan på Twitter.
Ariana Grande
Foto: AFP
Har lagd to versjoner
25-åringen skriver, ifølge Hollywood Life, at hun har fått laget to versjoner av albumcoveret. «Jeg vet jeg sa coveret ville være mørkt (og det er det fortsatt), men jeg fikk lagd to versjoner... Et rosa for det digitale albumet og et mørkt for det fysiske albumet. Dere vil se hva jeg mener... tenkte bare jeg skulle forklare at det er to.»

Og overraskelsene fortsetter. Ifølge Ariana selv vil albumet nemlig være mulig å forhåndsbestille allerede fredag 25.januar! 

Flere kanaler