Filmen alle jenter har ventet på har i premiere! Her er alt du trenger å vite om Magic Mike XXL uten å spoile for mye.

I Magic Mike XXL møter vi den tidligere mannlige stripperen Mike (ChanningTatum), som har lagt livet som stripper bak seg til fordel for jobb i et møbelsnekkerfirma.

Resten av gutta i "Kings of Tampa" er også klare for å gi seg som strippere, men de vil avslutte med stil. Derfor ønsker de å lage et aller siste show med godgutten Mike.

I tillegg til Channing Tatum, blir det også gledelig gjennsyn med Matt Bomer som Ken, Kevin Nash som Tarzan, Adam Rodriguez som Tito og selvfølgelig Joe Manganiello som Big Dick Richie.

Desverre blir ikke Matthew McConaughey å se i oppgølgeren, men nykommere i filmen er Elizabeth Banks, Donald Glover, Andie MacDowell, Jada Pinkett Smith og ikke minst skal kona til Johnny Depp, Amber Heard spille Mikes nye flamme. 

Les også: Blir det en tredje Magic Mike film?

Sist men ikke minst: kommer Channing Tatum til å vise "junior"?

Channing fortalte Reddit at han ikke viser "junior" i filmen, men at han har på seg en liten g-streng som ikke overlater mye til fantasien og at publikum bør bli fornøyde!

Kos deg med denne så lenge <3Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler