Filmen alle jenter har ventet på har i premiere! Her er alt du trenger å vite om Magic Mike XXL uten å spoile for mye.

I Magic Mike XXL møter vi den tidligere mannlige stripperen Mike (ChanningTatum), som har lagt livet som stripper bak seg til fordel for jobb i et møbelsnekkerfirma.

Resten av gutta i "Kings of Tampa" er også klare for å gi seg som strippere, men de vil avslutte med stil. Derfor ønsker de å lage et aller siste show med godgutten Mike.

I tillegg til Channing Tatum, blir det også gledelig gjennsyn med Matt Bomer som Ken, Kevin Nash som Tarzan, Adam Rodriguez som Tito og selvfølgelig Joe Manganiello som Big Dick Richie.

Desverre blir ikke Matthew McConaughey å se i oppgølgeren, men nykommere i filmen er Elizabeth Banks, Donald Glover, Andie MacDowell, Jada Pinkett Smith og ikke minst skal kona til Johnny Depp, Amber Heard spille Mikes nye flamme. 

Les også: Blir det en tredje Magic Mike film?

Sist men ikke minst: kommer Channing Tatum til å vise "junior"?

Channing fortalte Reddit at han ikke viser "junior" i filmen, men at han har på seg en liten g-streng som ikke overlater mye til fantasien og at publikum bør bli fornøyde!

Kos deg med denne så lenge <3Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler