Landets største julekanal er tilbake!

Den originale julekanalen er tilbake på lufta for 15. året på rad. Julekanalen P7 Klem er landets desidert største på julemusikk, og i dagene før julaften i fjor hadde kanalen flere lyttere enn alle andre kommersielle radiokanaler. Nå vil vi gjenta suksessen!

Julen nærmer seg med stormskritt, og kanskje gleder vi oss litt ekstra i år?

For mange er julemusikk selve nøkkelen til å komme i akkurat den riktige julestemningen, og i fjor var det hele 2,8 millioner lyttere som hørte på Julekanalen P7 Klem mens de forberedte seg til jul. Dette tilsvarer 60% av Norges befolkning.

I fjor hadde kanalen i gjennomsnitt 872 000 ukentlige lyttere siden starten i november, og i desember var det hele 1,2 millioner lyttere i gjennomsnitt hver uke. Det gjør kanalen til den desidert største av alle landets julekanaler gjennom hele førjulstiden:

Graf-lytting-julekanaler-2019.png
I dagene før jul i fjor var det så mange som lyttet til Julekanalen P7 Klem at kanalen var større enn alle de andre kommersielle radiokanalene her i landet. Lille julaften var den alle beste dagen, med så mange som 640 000 lyttere.

I tillegg til all den beste julemusikken er hyggelige aktiviteter en viktig del av Julekanalen P7 Klem. Sammen med våre sponsorer byr vi på konkurranser og flotte premier i hele førjulstiden

I år har vi med oss rekordmange samarbeidspartnere hvorav flere har vært med mange år på rad: Årets sponsorer på Julekanalen P7 Klem er MENY, Egmont, Europris, Vitusapotek, Melange, Floriss og Freia.

Lytt til Julekanalen P7 Klem her.

Flere kanaler