Presentasjon av kanaler og nye apper.

Apper for telefon og iPad

Dette er de offisielle appene for å lytte til alle P4-gruppens radiokanaler i Norge.
Her hører du P4 Norge, NRJ Norge, P5 Hits, P5 Nonstop Hits, P6 Rock, P7 Klem, P8 Pop, P9 Retro, P10 Country og P11 Bandit.

I desember finner du også vår tradisjonelle julekanal her, P7 Klem Julekanalen.

Radio digitaliseres
I 2017 ble norsk radio digitalisert og det riksdekkende FM-nettet slukket. Et kringkastingsnett er helt nødvendig i Norge, men våre nye apper kan være et godt alternativ for mange lyttere.

  • Robust strømming av radio og podcast på wifi og i mobilnett. Du kan selv velge lydkvalitet i hvert nett.
  • Full støtte for Apple CarPlay for bruk i bil, og om bilen ikke har dette har appen et eget "bilmodus" så den enkelt og trafikksikkert kan brukes som bilradio.
  • Full støtte for Chromecast og Airplay med egen visuell avspiller på TV (både Android og iOS) og Apple Airplay (kun iOS).
  • Varsler: Vi kan varsle deg om store nyheter, ting som skjer i studio, nye podcastepisoder og direkte studio-TV. Du bestemmer varsler selv i settings.
  • Enkel tilgang til å se web-tv fra studio
  • Alt vårt innhold, som konkurranser, nettsaker, video og annet på ett sted.

App Store logo
Play Store logo

All bruk av appene er omfattet av våre bruker- og personvernvilkår, som du bør lese.


Chromecast og Apple Airplay
Siste versjon av våre apper har full støtte for Chromecast med både Android- og iOS-telefon. Du kan caste en lekker visuell radiospiller til f.eks. tv'en din. Dessuten støtter vår iOS-app Apple Airplay, slik at du kan sende signalet til f.eks. Apple TV.

Chromecast


I bilen
Appen har nå full støtte for Apple CarPlay for bruk i biler som har dette. Da kan appen fullstendig styres fra dashbordet og integreres helt med bilen. 

P4 Apper Apple CarPlay

Om bilen din ikke har Apple CarPlay har appen et eget "bilradio-modus" med et enkelt og trafikksikkert brukergrensesnitt for bruk i bil. For noen kan dette være et godt alternativ når FM-nettet slukkes regionvis gjennom 2017.

P4 Apper Carmode


Studio-TV
Vi har gjort det enklere enn noen gang før å se våre direktesendte sendinger på web-TV fra studio, og om du ønsker så varsler vi deg når sendingene starter.

P4 Gruppen Nye apper november 2016Alt på ett sted
Appene gir raskt tilgang til alt innholdet vårt, som konkurranser, P4-Nyhetene, videoer og lignende.


P4 Gruppen apper november 2016 alt innholdDu kan naturligvis også lytte til alle våre radiokanaler med en nettleser fra vårt Lyttesenter.

Trenger du hjelp med apper, lyd eller streaming ber vi deg lese her.

 Vi setter stor pris på ris, ros og andre tilbakemeldinger på e-post: p4digital@p4.no.

Flere kanaler