Foto: AP
Kun få uker etter å ha bekreftet forlovelsen, avsluttet Ariana Grande og Pete Davidson forholdet. Nå har «No tears left to cry»-sangeren gjort grep for å slette spor etter eks-forloveden. 

På kort tid rakk Ariana å skaffe seg flere tatoveringer til ære for Pete, blant annet en tatovering med navnet hans og en med teksten «Reborn». Nå tar stjernen grep for å få dekket til tatoveringene.

Etter bruddet skriver Mirror at Ariana kun har dekket til «Pete»-tatoveringen med et plaster, mens hun har latt den andre være. I en ny Instagramstory ser vi derimot at hun nå har fått dekket til «Reborn»-tatoveringen med en ny tatovering av en fjær, for å slette spor etter eksen. 
I storyen skriver hun: «Jeg har ikke ord for å beskrive hvor takknemlig og hvor mye jeg elsker de menneskene som konstant har hjulpet meg med å gjøre sitron om til limonade, helbrede meg og rett og slett få meg opp på beina igjen.»

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Fellingstillatelse på ulv Det er gitt skadefellingstillatelse på én ulv i sju kommuner i Agder. Lørdag 01.08 2020
Flere kanaler