Til tross for en del opp og nedturer det siste året, har Ariana Grande virkelig supersuksess på musikkfronten. Billboard Hot 100, som  samler avspillinger på radio, streaming og platesalg, kan bekrefte at hun ikke bare tar 1. plass. men også 2. plass og 3. plass med låtene «7 rings», «break up with your girlfriend, i’m bored» og «thank u, next».

Dette har kun skjedd en gang før med det verdenskjente bandet "The Beatles" i 1964. 

Om ikke det var imponerende nok i seg selv har godjenta også hele 12 sanger på listen i samme uke, noe ingen kvinnelige artister i historien har klart tidligere.

Hun har nå 12 låter på Billboard Hot 100:

Nr. 1 «7 rings»
Nr. 2. «break up with your girlfriend, i’m bored»
Nr. 3 «thank u, next»
Nr. 14 «needy»
Nr. 17 «NASA»
Nr. 21 «imagine»
Nr. 22 «bloodline»
Nr. 25 «ghostin»
Nr. 26 «fake smile»
Nr. 27 «bad idea»
Nr. 38 «in my head»
Nr. 48 «make up»

Trodde det var en spøk fra fansen

Når stjernen først fikk nyheten trodde hun fansen hadde redigert bildene. Hun kommenterte det i en Tweet:

– "Jeg lo da jeg så dette fordi jeg trodde dere hadde redigert den. Tusen hjertelig takk. Av så mange grunner. Første gang siden The Beatles. Det er vilt. Jeg trodde det var en spøk da jeg først så det, jeg tuller ikke. Jeg elsker dere. Så mye. Det har jeg alltid gjort, det vil jeg alltid gjøre. Takk for alt"


Vinn billetter

Du har sjansen til å oppleve alt dette i Oslos storstue Telenor Arena 3.oktober.
Vi deler ut mange billetter opp mot konserten hver dag neste uke 07:10, så følg med!


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler