Foto: AFP
De siste dagene har det surret rundt Ariana Grande. Hun lastet nemlig opp en paparazzi-fotografs bilde på sin egen instagram og har nå blitt saktsøkt. Hun er den mest fulgte kvinnen på Instagram.

Fotografen, som hører til i New York ønsker så mye som 218 000 kroner per bilde brukt i posten som ble likt over 3 millioner ganger. Han beskylder henne for å ha brutt copyright-reglene. Han forteller at Grande ikke har spurt om tillatelse eller betalt for å bruke bildene av seg selv.

Bildene, som viser Ari i en over-sized genser og knehøye boots mens hun bærer en gjennomsiktig bag med ordet "Sweetener" på det, navnet på det fjerde studioalbumet.

Ariana har ikke svart på klagene offentlig. Tror du Ariana ender opp med å betale?

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler