Foto: AP
En trist Bieber åpnet seg opp for verden, og la mandag kveld ut et svært personlig innlegg på instagram i form av et "brev" hvor han beskriver hvor vanskelig fortiden hans har vært. I brevet forteller han om bruk av tunge stoffer og at han misbrukte alle sine relasjoner.  Han forklarer at det er vansklig å stå opp av sengen med alle tankene. 

Bieber forteller at reisen fra å være en enorm barnestjerne til og bli en voksen mann har vært svært vanskelig. "Alle gjorde alt for meg så jeg lærte meg aldri hvordan det var å være ansvarlig" skriver popstjernen og viser til flere dårlige hendelser som tenåring. 


"Da jeg var 18 år gammel hadde jeg ingen ferdigheter til å kunne klare meg ute i verden, jeg hadde millioner av dollar og tilgang til alt jeg ønsket meg. 

Han forteller at han startet med å ta mange dumme valg, begynte å behandle kvinner respektløst, at han var mye sint og at han trodde han aldri skulle klare å snu det.


Videre forteller Bieber at ekteskapet med Hailey Bieber som han giftet seg med i fjor høst har hjulpet han masse, og at han nå virkelig kjenner på følelsen av å være elsket. 

"Nå går jeg gjennom den beste perioden i livet mitt, EKTESKAPET!! Som er et fantastisk, vilt nytt ansvar. Man lærer seg tålmodighet, tillit, forpliktelse, vennlighet, ydmykhet og alt det vil si å være en god mann."


I april fortalte Justin at han går til terapi for å få hjelp med depresjoner. Flere kanaler