THE END: Black Sabbath er i gang med siste turne.
THE END: Black Sabbath er i gang med siste turne. Foto: Robson Batista
Å si at Ozzy sang bra blir å juge, han traff nesten aldri notene i følge World Herald, men det var ikke dårlig heller! Man kan ikke gjøre annet enn å elske Ozzy. Du kan høre og se et par eksempler nederst i artikkelen.

Det er uansett godt og forløsende å se de originale medlemmene Ozzy, Toni og Geezer på scenen. Og ikke et vondt ord å si om trommis Tommy Clufetos som vi også så på forrige turne som erstatter for original-trommis Bill Ward.
 
Lite nye låter
På onsdagens konsert ble ingen av låtene fra det forrige albumet, "13" spillt, fokuset var på de mest kjente, legendariske og populære låtene. Og får vi oppleve den samme setlisten på Fredriksten Festning i sommer skal vi være fornøyde.
 
Her er låtene, i rekkefølge:
01. “Black Sabbath”
02. “Fairies Wear Boots”
03. “Tomorrow’s Dream”
04. “Into The Void”
05. “Snowblind”
06. “War Pigs”
07. “Behind The Wall Of Sleep”
08. “N.I.B.”
09. “Hand Of Doom”
10. “Rat Salad”
11. “Iron Man”
12. “Children Of The Grave”
13. “Dirty Women”
14. “Paranoid”

Til Norge
Black Sabbath turnerer i USA ut februar, og tar turen til Australia før de kommer til Europa, og 23. juni står de altså på scenen på Fredriksten Festning i Halden på Tons Of Rock-festivalen. På P6 Rock har vi allerede delt ut festivalpass, men har flere som havner i andres lomme innen sommeren!


Åpningen av showet, til å få frysninger av:Se fremførelsen av Hand Of Doom:Hvordan avslutte med stil:
Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler