Foto: Ap
Channing Tatum sier han er åpen for at det kan bli en ny Magic Mike film, om noen kommer med en ny super idé! Dette fortalte han til en reporter under den Europeiske-premieren på Magic Mike i går kveld.

- Send meg en mail!
Han fortalte til reporteren at han var meget positiv til å lage en ny film, om det var noen der ute som ville komme på en ny idé til et manus.
Channing har vært med som produsent og med-skribent på begge Magic Mike filmene, og forteller at han trives veldig godt i rollen med å være bak kamera, samtidig som han er skuespiller.

Les også: Alt du må vite om Magic Mike XXL!

Hadde aldri sett for seg suksessen
Channing sier også at suksessen Magic Mike-filmene har fått, hadde han aldri sett for seg.
Han forteller til Entertainment Weekly at det føles som å ha vunnet i lotto, og at gutta i filmen ikke kunne skjønne hvorfor alle ville komme å se de danse på filmlerettet.

Men om du tar de heiteste gutta i filmbransen og tar av de skjorta, er det kanskje ikke så rart alle verdens damer (og gutter) strømmer til kinosalene.

Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
- Viktig at Vy vinner
- Viktig at Vy vinner Mandag 09.12 2019
Flere kanaler