I et nylig intervju med bladet Rolling Stone letter Adele på sløret om mye av det som har skjedd i livet hennes siden sist hun var i rampelyset. Det er bla. ett barn, røykeslutt og nesten drikkeslutt siden. Se video av superhiten "Hello" nederst i saken.

Playboy ringer
Hun blir naturlig nok kontaktet av mange som vil ha henne til å stille opp på ting. Noe av det mest spesielle, i følge henne selv, er at Playboy ringer og ringer for å få henne til å stille i bladet. Helst lettkledd.
- Hvorfor i all verden vil de det?, sier hun. - Er det fordi jeg er kvinne eller rett og slett fordi jeg er feit?

Om hun stiller opp? - Det skjer bare ikke, forteller hun i intervjuet. - Ikke om jeg hadde hatt kropp som en sylslank supermodell heller.

Saken fortsetter under bildet
Adele
Populær dame: Adele er endelig tilbake med ny musikk. Hun er ekstremt populær blant fansen. Foto: Screenshot/"Hello"


Kropp er noe privat
Adele har aldri lagt skjul på at hun er stolt av kroppen sin, som hun kaller "Plus size". Men hun vil aldri kle seg i utfordrende eller lettkledde klær offentlig. - Kroppen min er min og selv om jeg er komfortabel og trives med den slik den er, vil jeg aldri ha behov for å vise den frem til resten av verden. Hun sverger til klassiske og elegante klær, helst i sort.

 - Man har det ikke 100% bra i livet hvis man ikke har et avslappet forhold til kroppen sin, og det har heldigvis jeg. Men Playboy får altså ikke en bit av den.Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler