Nå kan ditt band få stå på samme scene som Bon Jovi.
Nå kan ditt band få stå på samme scene som Bon Jovi. Foto: AP
Når det New Jersey-baserte bandet Bon Jovi legger ut på sin "This House Is Not For Sale"-turné i slutten av februar ønsker de å følge opp suksessen fra to av sine tidligere turneer.

I første omgang er det nord-amerika som får besøk av Bon Jovi, og nå ber bandet lokale talenter i de ulike byene sende inn en audition-video. De ønsker at et lokalt ungt band skal få en mulighet til å vise seg frem på scenen i forkant av Bon Jovis konserter.

Fikk den samme muligheten selv
- Alle band starter i det små og bygger seg opp. Det var en mulighet vi fikk da vi var i startfasen, og nå ønsker vi gi andre band den samme muligheten, heter det i en melding på bandets egen hjemmeside.

I første omgang vil konsertarrangøren Live Nation gå gjennom de innsendte bidragene, før bandet selv får et utvalg de kan velge blant. 

De heldig utvalgte vil i tillegg til å opptre på scenen i forkant av Bon Jovis eget show, også få en plass på Bon Jovi og Live Nations nettsider.

- Hvis du er klar for å stå på den store scenen, bli med oss å opptre foran det beste rockepublikumet i verden, heter det fra bandet selv.


LES OGSÅ: Venner igjen?


Europa må vente
Bon Jovi legger nå ut på en lang turne i USA og Canada i forbindelse med deres nyeste album "This House Is Not For Sale".

Det er foreløpig ikke lagt noen plan for en Europa-turné, men det er ventet at bandet vil annonsere datoer for konserter også i Europa senere i år.

Du finner mer informasjon om konkurransen på Bon Jovis hjemmeside.


Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler