Foto: AP
Før Cardi B slo gjennom som artist jobbet hun som stripper, og nå avslører hun at hun måtte gå til drastiske tiltak for å overleve.

For tre år siden ble det postet en video av Cardi som sier «Jeg måtte strippe, jeg måtte si "Og yeah, you want to f*** me? Yeah, let's go back to this hotel,» også dopet jeg dem ned og ranet dem." 

Nå i ettertid har fansen reagert sterkt på videoen. Mandag kveld postet derfor Cardi B et innlegg på Insta hvor hun forklarer seg til fansen. I caption skriver hun «Det eneste jeg kan gjøre nå er å være en bedre versjon av meg selv, for meg, familien min og framtiden min.»
I innlegget forklarer hun at hun kun gjorde det hun følte hun måtte for å overleve. «Jeg påstår aldri å være perfekt, men jeg forteller sannheten.» «Jeg glorifiserer ikke det jeg har gjort og bruker det aldri i musikken min for det er ikke noe jeg er stolt av»

Videre skriver hun at hun var heldig og kom seg ut av situasjonen, men at andre kvinner ikke er like heldige. «Selv om jeg gjorde dårlige valg, gjorde jeg det for å overleve.» Hun avslutter teksten med «Jeg har en fortid jeg ikke får endret på, det har vi alle.»

Se den tre år gamle videoen fansen reagerer på:


Flere kanaler