ELSKER LOVE ACTUALLY: Den siste fredagen i september vant Caroline to billetter til Love Actually med live symfoniorkester!
ELSKER LOVE ACTUALLY: Den siste fredagen i september vant Caroline to billetter til Love Actually med live symfoniorkester! Foto: Privat
0:00 | 2:54
I to uker har vi hatt en konkurranse gående på Klem der du kunne vinne to billetter til Love Actually med live symfoniorkester i Oslo Konserthus i november!

Dere har fortalt oss om deres favorittscener fra filmen, og fredag ringte P7 Klem-programleder Ingrid Forbregd opp en heldig vinner.

Caroline (30) ble den heldige vinneren av to billetter til arrangementet som går av stabelen 25. november. Øverst i saken kan du høre hvordan hun reagerte da Ingrid ringte med de gode nyhetene.

Og lurer du på hva som er Carolines favorittscene? Her er påmeldingen hun sendte oss:
«Min absolutte favorittscene er når statsministeren (Hugh Grant) nettopp har stått opp imot USA's president (Billy Bob Thornton) og de priser han over radioene med låten Jump av Pointer Sisters. "A golden oldie for a golden oldie!" De dansemovsa der er det bare Hugh som kan levere. Har mistet tellinga på hvor mange ganger jeg har sett Love Actually, men akkurat den scenen der har jeg nok sett tre ganger så mange. FANTASTISK!»

Flere kanaler