Denne livlige bergenseren skal sitte på Festplassen hver morgen neste uke!
Denne livlige bergenseren skal sitte på Festplassen hver morgen neste uke! Foto: P5 Bergen
Hver dag denne uken har vi utlyst stilling som sittende DAB-lytter for P5 Bergen. Og nå har vi en vinner!


Over 1500 mennesker har sendt søknad for å få verdens enkleste jobb. Nemlig å sitte i en stol på Festplassen fra mandag til fredag kl 07-08 og høre på DAB! 

Betalingen? 10.000 kroner!

Etter å ha lest gjennom alle søknadene, var det 18 år gamle Caroline Bergitte Vindenæs Karlsen som trakk det lengste strået! 

Dette skrev Caroline i sin søknad:

"Denne jobben er helt perfekt for meg som den morgenfulen jeg er! Jeg elsker musikk og er alltid i toppform om morgenen! Hver dag før skolen pleier jeg og sitte i bilen med pappa og høre på P5. Han plystrer og jeg synger. Kanskje jeg må dra med meg han for å jamme litt!  Uansett så hadde denne jobben også kommet godt med for sparing til studier. Nå skal jeg ett år på folkehøyskole og videre til England hvor jeg håper jeg kan få levd mine drømmer som skuespiller, men med dette kommer et stooort studielån. Derfor må jeg spare som bare det! 

Det å kunne få en jobb hvor jeg kan høre på P5 hver morgen og på Festplassen virker bare helt perfekt! Også når jeg "bor" 3 min vekke fra location.  Jeg håper jeg kan få den ære og få lov å jobbe med dette fantastiske koseptet! Velg meg og jeg kan vise hvor godt man kan sitte å lytte på radioen om morgenen!"


Tune in hver morgen for å høre hvordan det går med 18-åringen! Eller ta en tur innom henne på Festplassen og hilse på.

PS! Neste uke kan du vinne gavekort hver dag til en verdi av 1000 kroner hos Positiv Trafikkskole. Bli med!

Flere kanaler