GLAD VINNER: 21 år gamle Charlotte er superfan av The Chainsmokers og sikret seg to billetter til Oslo-konserten 25.oktober
GLAD VINNER: 21 år gamle Charlotte er superfan av The Chainsmokers og sikret seg to billetter til Oslo-konserten 25.oktober
- For en start på helgen, jublet en glad Charlotte da Storbymorgen ringte opp fysioterapistudenten direkte fredag morgen.

Den 25. oktober inntar The Chainsmokers Sentrum Scene i Oslo som en del av sin klubbturné i Europa. Konserten er utsolgt, men P5 Hits har billettene!

- Det finnes ikke noe bedre enn å dra på konsert midt i uka. Jeg elsker The Chainsmokers, og min favorittlåt er uten tvil "Closer" med Hailey. Hun har jeg vært fan av lenge, forteller Charlotte.

LES OGSÅ: Denne tolkningen av Closer gir frysninger

Charlotte var en av dem som meldte seg på konkurransen. Alt hun trengte å gjøre var å finne ut hvilken av de tre låtene vi spilte som gikk opp i røyk. 

Etter å ha trukket ut fem kandidater, var det Sirens navn som kom opp av hatten!

charlotte


- Jeg tar med meg min gode venninne Elise, som jeg har vært venn med siden barneskolen. Vi er like store fans, så dette blir en uforglemmelig kveld, forteller 21-åringen til Storbymorgen.

HØR LYDKLIPPET ØVERST I SAKEN

Flere saker

Kulderekord i Lom Mens juni ble en måned preget av varmerekorder, har juli startet med kulderekord. Lørdag 04.07 2020
Flere kanaler