SKAL TIL BERGEN: Christine og sønnen Tyr vant billetter til Alan Walkers bursdagsfest!
SKAL TIL BERGEN: Christine og sønnen Tyr vant billetter til Alan Walkers bursdagsfest! Foto: Privat
  • 17.08.18
    0 min
  • 17.08.18
    1 min
Denne uken har vi hatt en konkurranse gående i Frokostshowet på P5 Hits der du kunne vinne to billetter til Alan Walkers bursdagsfest i Bergen fredag 24. august, inkludert reise og opphold.

Hver dag gjennom uken har en ny lytter svart på fleip/fakta-spørsmål om den kjente bergenseren, og fredag morgen var det tid for å finne ut hvem som skulle stikke av med to billetter!

Torsdag hadde vi med Christine Hansen (31) fra Holmestrand som fikk hele fem riktige svar på 30 sekunder. Fredagens deltaker, Cathrine, var veldig nære å slå dette, men nådde akkurat ikke opp. Dermed ble torsdagens deltaker vinneren av to billetter til konserten!

Programledere Andreas Velle og Elisabeth Carew ringte opp Christine for å komme med de gode nyhetene. Hør hele samtalen øverst i denne saken - der kan du også høre hvordan det hørtes ut da Christine fikk fem rette svar.

– Nå har jeg en sønn som er veldig fornøyd her, forteller Christine i andre enden av telefonen.

Hun meldte seg nemlig på konkurransen på vegne av sønnen Tyr (10) som er stor Alan Walker-fan. Han har også bursdag på samme dag som artisten, og fyller dermed 11 år fredag 24. august!

I en SMS til P5 Hits noen timer etter at hun vant billettene kan Christine informere om Tyr gleder seg veldig:

– Han gleder seg noe enormt! Tidenes bursdagsgave i følge ham!, skriver Christine i tekstmeldingen til P5.

Vi ønsker begge en strålende konsert og bursdagsfeiring og riktig god tur til Bergen!

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
Halvparten av ny smitte kommer fra utlandet Halvparten av de nye som blir smittet av koronaviruset i Norge, har blitt smittet i utlandet. Onsdag 29.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler