Bowie døde i går 69 år gammel med familien rundt seg etter en 18 måneders kamp mot kreften. Det sto å lese på Bowies offisielle facebookside i dag.

Holdt kreften skjult
3 dager etter at han ga ut sin siste og kritikerroste plate "Blackstar" kom altså beskjeden om dødsfallet. De fleste visste ikke en gang at David Bowie hadde kreft - han har nemlig ikke gitt intervjuer de siste årene.

Artikkelen fortsetter under bildet....
David Bowie
DØDE I GÅR: David Bowie ble 69 år gammel.

- Et stort tap
Mange fans uttrykker stor sorg på sosiale medier. Storbritannias statsminister David Cameron skriver på sin Twitter-konto at han vokste opp med å høre på og se på popgeniet David Bowie og at dødsfallet er et stort tap.

Også her hjemme ble nyheten raskt kjent. Statsminister Erna Solberg skrev i morges følgende på Twitter: Mange gode oppvekstminner er tonelagt med David Bowies musikk. RIP #DavidBowie

- Nå har vi mistet en av popkulturens fremste artister. David Bowie har gitt oss fantastisk musikk gjennom flere generasjoner. Takk. Det skriver kulturminister Linda Hofstad Helleland (H) på Twitter mandag morgen.

Rockelegende Billy Idol er i sorg i dag og skriver på Twitter: – Nærmest i tårer over nyheten om David Bowies bortgang. Hvil i fred.

Flere saker

Provoserte sykepleiere -Det er provoserende at folk ikke tar ansvar og overholder smittevernreglene. Tirsdag 11.08 2020
Flere kanaler