Magisk i det gamle amfiet i Pompeii.
Magisk i det gamle amfiet i Pompeii. Foto: www.davidgilmour.com
Pink Floyds tidligere frontmann, David Gilmour, reiste i fjor høst tilbake til ruinene i Pompeii i Italia. Stedet hvor Pink Floyd spilte inn "Live at Pompeii", en klassiker blant Pink Floyds tilhengere.

Gammelt og nytt
Ruinene som danner det gamle amfiteateret i Pompeii er spektakulert i seg selv. Gilmour fyller hele den ovale konsertarenaen med lys, lyd, bilder og ikke minst musikk.

Konsertfilmen inneholder låter fra hele karrieren til både Gilmour og Pink Floyd. Blant annet med "One of These Days", den eneste låten som også ble fremført under Pink Floyds konsert på samme sted i 1972.

Gilmour fremfører også "The Great Gig In The Sky" fra albumet "The Dark Side Of The Moon", noe han svært sjeldent spiller som soloartist. Flere klassiske Pink Floyd-låter er med, som "Wish You Were Here" og "Comfortably Numb".

På kino i Norge
Filmen vil bli vist på kino 13. september over hele verden, også i Norge. Klingenberg Kino i Oslo setter opp filmen denne ene dagen. I slutten av september legges filmen ut for salg.


Her kan du se de første klippene fra filmen
Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler