Det er duket for den 20. utgaven av NRJ Music Awards! 10. november samles flere av verdens største artister i Cannes i Frankrike for å motta årets priser.

I tillegg skal prisene "årets norske artist/gruppe" og "årets norske låt" deles ut i Oslo 26. oktober.

NRJ Music Awards stem banner


Årets gjennombrudd
Noen har tatt verden med storm på kort tid, andre har hatt flaks med én av låtene sine. Også har vi to artister som har vært kjent lenge, men som endelig har fått fart på solokarrièrene sine.

Her er årets nominerte til "årets gjennombrudd":

Cardi B
Foto: AFP

Cardi B
Okuuurt! Fra stripper til realitystjerne til verdenskjent rapper. Denne dama skjøt rett til værs med singelen "Bodak Yellow" og har ikke ligget på latsiden etter det. I sommer har hun herjet hitlistene med "I Like It", og hun har vært med på monsterhitene "Girls Like You" og "Finesse".

Camila Cabello
Foto: AFP

Camila Cabello
Sannsynligheten for at du ikke har hørt "Havana" eller "Never Be The Same" er ekstremt liten. Siden cubaneren forlot Fifth (Fourth?) Harmony har hun hatt en fantastisk start på solokarrièren. Hun har også gjort sterke låter med Shawn Mendes, Bazzi og Major Lazer.

Dua Lipa
Foto: AFP

Dua Lipa
Verdens mest streamede kvinnelige artist. I sommer har "One Kiss" blitt spilt på hver eneste radiostasjon og høyttaler du kan komme over på denne planeten. Og med "New Rules", "IDGAF" og "Scared To Be Lonely" i bagasjen, har vi nok en sterk kandidat i Dua Lipa!

Liam Payne
Foto: NRJ

Liam Payne
Han har smeltet hjerter over hele verden som en del av One Direction. Etter at gruppa gikk hvert sitt (og snart kommer tilbake?), har han gjort det knallsterkt alene med låter som "Strip That Down", "Familiar" og ikke minst "For You" fra den siste Fifty Shades-filmen. Han er forøvrig livredd for skjeer. Det er weird.

Post Malone
Foto: Daniel Schjøtt/NRJ

Post Malone
Better Now, Rockstar, Psycho, Congratulations... Verden har blitt oppslukt av låtene og stilen til Post Malone, og han var også trekkplasteret til årets Findings Festival. Etter noen tøffe uker med flyulykke, bilulykke og innbruddsforsøk i sin gamle leilighet, kan det hende lykken snur og at han stikker av med pris!

Alvaro Soler
Foto: Ben Wolf/Universal Music

Alvaro Soler
Denne spanjolen burde fått en pris for årets mest sexy mann også, men den kåringen får noen andre ta seg av. Han har millioner av streams, selvfølgelig flest i spansktalende land. Her i Norge er han mest kjent for "La Cintura".

Har du funnet din favoritt? Nye nominasjoner kommer i morgen og avstemningen starter på fredag.

Flere kanaler