NEKTER: - Jeg ønsker ikke å gi Trump en plattform, sier DeGeneres.
NEKTER: - Jeg ønsker ikke å gi Trump en plattform, sier DeGeneres. Foto: AP
Talkshow-dronningen Ellen DeGeneres har i flere år hatt noen av verdens største kjendiser som gjester, blant annet tidligere president Barack Obama, men det er én person hun nekter å ha på besøk.

DeGeneres hadde nylig besøk av nyhetsanker Megyn Kelly, som var på plass for å promotere sitt nye talkshow «Today with Megyn Kelly».

Fikk applaus
Da Kelly ble spurt om hun ville hatt president Donald Trump som gjest i talkshowet sitt, svarte Megyn at hun ikke ville sagt nei til den nåværende presidenten av USA. Hun stilte deretter spørsmålet tilbake til Ellen, som – til stor applaus fra publikum – kunne fortelle at hun faktisk ville sagt nei.

– Han er den han er og han får nok oppmerksomhet. Han har Twitter-kontoen sin, og han har sine metoder for å få budskapet sitt gjennom. Det er ingenting jeg vil si til ham som ville endret ham, og jeg ønsker ikke å gi ham en plattform, fortsatte talkshow-dronningen. 

– For at jeg skal ha noen på showet mitt, må jeg i det minste beundre dem på noen områder. Og jeg kan ikke ha noen som jeg føler ikke bare er farlig for landet og for meg personlig som er lesbisk, men for verden. Han splitter oss alle. Jeg vil bare ikke ha ham på showet, forklarer hun.

Saken fortsetter under bildet
Ellen Obama
GODE VENNER: Her er Ellen med tidligere president Barack Obama i 2016. Ellen ble godt kjent med hele familien hans gjennom de åtte årene Obama var president. Foto: Reuters

Twitter-kritikk
Ellen har vært en stor forkjemper for LHBT-samfunnet i USA og resten av verden, og da Trump i sommer kom med planene om å forby transpersoner å tjenestegjøre i den amerikanske hæren, kritiserte hun presidenten og gjorde det tydelig hva hun følte. 

«Vi skal være takknemlige overfor de som ønsker å tjenestegjøre i militæret, ikke snu ryggen til. Det å utestenge transpersoner er slemt, grunnløst og feil.» skrev Ellen på Twitter.



Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler