KAFFE: Denne mobiltelefonen kan lage kaffe til deg.
KAFFE: Denne mobiltelefonen kan lage kaffe til deg. Foto: Mokase
Hva sier du til en mobiltelefon som kan lage kaffe til deg?

Det kan kanskje bli virkelighet, ifølge Interesting Engeneering

Kickstarter-prosjektet Mokase er nemlig i ferd med å lansere et mobildeksel som brygger espresso med et enkelt tastetrykk på telefonen.

Se video lenger ned i saken!

Kaffe på under 10 sekunder
Dekselet inneholder espresso-patroner og 25 ml vann, og varmer opp vannet fra 15 til 56-60 grader i løpet av åtte sekunder ved hjelp av et lite batteri. Brett ut den sammenleggbare koppen, og du har kaffe på under 10 sekunder.

Selskapet opplyser at varmen ikke påvirker smarttelefonens batteri på noen måte, og det er heller ingen sjanse for å få kaffe i telefonen.

Passer til alle
Mokase-dekslene passer til ulike telefoner både fra Samsung, LG, Huawei og Apple, og byr på kaffe fra noen av de fineste italienske kaffemerkene. Du kan så langt velge mellom tre forskjellige varianter kaffe, men ifølge grunderne vil det bli flere alternativer etterhvert hvis produktet blir en suksess.

Dekslene kommer i to farger, sort og hvitt, og også her vil det bli større utvalg etter lanseringen.

kaffedeksel
KAFFEDEKSEL: Så langt kommer kaffedekselet i fargene sort og hvit. Foto: Mokase

Forhåndsbestilling
Om produktet faktisk kommer på markedet er foreløpig uklart. Det avhenger av interessen i forkant, da dette er et såkalt kickstarter-prosjekt. Selskapet må forhåndsselge deksler for $ 75 000, og så langt er det bare solgt for rundt $ 4000, med 40 dager igjen av kampanjen, ifølge Interesting Engeneering.  

Se reklamevideoen for mobildekselet her:


Flere kanaler