Foto: Reuters
Helt siden One Direction gikk fra hverandre, tilbake i slutten av 2015, har fansen drømt om en gjenforening av bandet. Det kan likevel se ut til at det ikke blir noe gjenforening med det første.

Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan, Liam Payne og Zayn Malik har for tiden fullt fokus på sine egne solo-karrierer, men det er derimot dårlig stemning mellom bandmedlemmene som skal være hovedårsaken til at fansen kan se langt etter en gjenforening. 
One Direction
Foto: AFP
En kilde forteller til Hollywoodlife.com at det er problemer mellom enkelte medlemmer som står i veien for en eventuell gjenforening. «De sårede følelsene vil stå i veien for en ny turne, ny musikk og i det hele tatt et samarbeid.»

Diss track fra Zayn
Harry, Liam, Louis og Niall skal ifølge kilden ha blitt fornærmet av tekstene i Zayns andre album, Icarus Falls. Med tekster som «I close my eyes and see a crowd of a thousand tears» og «I pray to God I didn't waste all my good years» fikk albumet fansen til å spekulere i om dette var en diss tracks om Zayns tid i 1D. 
Louis Tomlinson og Zayn Malik
Foto: AP

Samme dag som Zayn slapp albumet tweetet Louis «Jeg er forvirret. For en hykler!», noe fansen mente kunne være et aggressivt svar rettet mot Zayn. Og ting ble ikke bedre da Zayn lot være å støtte Louis i tiden etter at han mistet moren. I følge kilden skal dette også ha sendt ut singnaler til resten av gruppa om hva han virkelig føler om situasjonen. 

Vi håper likevel at gutta klarer å ordne opp i problemene og kommer sterkere tilbake <3


Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler