"Big Bang Theory"-stjernen Kaley Cuoco følte at hun ikke hadde noe annet valg enn å skille seg fra Ryan Sweeting, etter under to år som mann og kone.

Avhengig av sterke smertestillende

Da den kjente skuespilleren først møtte tennisspilleren Ryan Sweeting, var han ærlig på at han tidligere hadde vært avhengig av sterke reseptbelagte smertestillende. Den siste tiden skal Ryan ha fått et tilbakefall, og selv om han lovet sin kone å jobbe med problemene, gjorde han dessverre det motsatte, og dro heller på fylla.

Ønsket ikke skillsmisse

En kilde forteller US Weekly at Kaley ikke ønsket å avslutte ekteskapet, men følte at hun ikke hadde noe valg. Ryan var ikke mannen hun trodde hun giftet seg med. Nå skal Ryan være på rehab.


Kaley Cuoco
Da Kaley Cuoco-Sweeting og Ryan Sweeting tidligere i år på premieren til "The Wedding Ringer". Foto: Reuters

Tatt tilbake sitt gamle navn!

US Magazine skrev for to dager siden at Kaley nå offisielt har fjernet etternavnet til sin tidligere ektemann, og at hennes fulle navn igjen er Kaley Cuoco.

Kaley er knust etter bruddet, og skal ifølge venner føle at hun aldri blir klar til å date igjen.
Les også: Hva hun kjøpte seg for å komme over bruddet.


Flere saker

Utga seg for å jobbe i barnevernet - dømt for overgrep En mann i slutten av 50-årene er i Ringerike tingrett dømt til fengsel i fire og et halvt år for overgrep mot ei 11 år gammel jente. Torsdag 05.12 2019
Marie Fredriksson er død Den svenske popsangeren Marie Fredrisson er død, 61 år gammel. Tirsdag 10.12 2019
Flere kanaler