Originalbesetningen i Smashing Pumpkins vil returnere til scenen i 2018.
Originalbesetningen i Smashing Pumpkins vil returnere til scenen i 2018. Foto: AP
Trommeslager Jimmy Chamberlain forteller til WGN radio at han har snakket med frontman Billy Corgan og sammen legger de nå planene for en re-union av originalbesetningen til Smashing Pumkins.

17 år måtte gå før Corgan og bassist D'arcy Wretzky igjen kom på talefot og når den feiden nå er over, er veien åpen for at de kan hente inn gitarist James Iha. 2018 blir året hvor vi igjen kan oppleve Smashing Pumkins på scenen.

På spørsmål om hvorfor dette har tatt så lang tid, svarer Jimmy Chamberlain at bandet er som fire sure, gamle gubber. Men nei...Det er tre sure, gamle gubber og en kvinne.


Bandet har gitt ut gjevnlige album med nye medlemmer, frem til det foreløpig siste i 2014 "Monuments To An Elegy".

Sammen har de skrevet noen av rocken's aller største låter og det er bare å stålsette seg for et 2018 i nostalgiens tegn.

Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler