Foto: Shutterstock
Hvordan kan hun være singel?

Det er et spørsmål man hører fra tid til annen, og som få har noe godt svar på. Inntil nå. Lajkat har nemlig listet opp sju årsaker til at pene, kule og smarte jenter ofte blir gående single. Lenge.

Her er listen:

1. Menn føler seg truet

Forskning har vist at enkelte menn kan føle seg mindre maskuline hvis de omgås med kvinner som er smartere enn dem selv. De velger dermed å holde seg unna.

2. Mange tror hun er uoppnåelig

En pen og fremgangsrik kvinne blir ikke sjekket opp like ofte – rett og slett fordi mange tenker at de ikke har en sjanse.

Saken fortsetter under bildet
jente
Foto: Shutterstock


3. Hun er kresen

Ifølge Lajkat er selvsikre og smarte kvinner mer kresne enn andre. De trenger derfor mange dater før de finner noen som er verdt å fortsette å treffe.

4. Hun vil ha kontroll over sitt eget liv

Mange vakre og intelligente kvinner opplever at en partner prøver å styre dem i overkant mye hvis de er i et forhold. Det er noe de absolutt ikke vil, og da velger man singellivet i stedet.

5. Hun har verdens beste venner

Har du gode og stabile venner, føles det kanskje ikke så viktig å stresse med å finne seg en parner.

Saken fortsetter under bildet
party
Foto: Shutterstock

6. Hun vil fokusere på jobben

Enkelte kvinner er rett og slett «karrierekvinner». De ønsker ikke å kaste bort verdifull tid på å jakte på kjærligheten.

7. Hun elsker seg selv mer enn noen annen

En pen og selvsikker jente har ikke behov for å slå seg til ro med noen – så lenge hun elsker seg selv. Dermed kan hun få oppmerksomhet når hun kjenner for det, og treffe noen når hun ønsker. Og hun setter alltid seg selv først.


jente
Foto: Shutterstock

Flere kanaler