FILMES: Derek Starnes og kona oppdaget kameraet som var montert i røykvarsleren.
FILMES: Derek Starnes og kona oppdaget kameraet som var montert i røykvarsleren. Foto: Longboat Key Police
Et par fra Indiana i USA trodde de hadde funnet den ultimate ferieleiligheten i Florida. Sjokket var derfor stort da det gikk opp for dem at de ble smugfilmet på soverommet.

Derek Starnes og kona oppdaget at det var et svart hull på siden av røykvarsleren, noe som viste seg å være et kamera som var koblet opp mot et minnekort, skriver blant andre Mashable.

– Vi er opprørte. Nå håper vi at flere ofre vil stå fram, forteller Starnes til ABC Action News.

Kameraet var festet slik at det filmet rett mot dobbeltsengen i rommet, og Derek Starnes forteller at han blant annet ble filmet da han gikk rundt naken.

Paret ringte umiddelbart til politiet, som valgte å pågripe huseier Wayne Natt (56). Politiet har nå beslaglagt kamera- og datautstyr fra leiligheten, skriver TV2, som først omtalte saken i Norge.


Flere ofre
Det viser seg at en rekke andre personer har blitt smugfilmet av Natt, og enkelte av de beslaglagte videoene skal være tatt opp så tidlig som i 2008. 

– Vi mistenker at det er flere ofre. Det handler bare om å få identifisert dem, forteller Robert Bourque i det lokale politiet til TV-kanalen WFLA.

Natt, som bor i leiligheten når han ikke leier den ut, har hevdet at kameraene kun er til «personlig bruk» når det ikke er gjester i huset.

Politiet har imidlertid funnet ut at kameraene kan fjernstyres.


wayne
PÅGREPET: Huseier Wayne Natt (56) ble arrestert. Foto: Longboat Key Police

Flere kanaler