Illustrasjonsfoto: NTB scanpix
Illustrasjonsfoto: NTB scanpix
Firebarnsmoren Beverly Doran (37) har havnet på de fleste britiske avisforsidene, etter at hun nylig vant svimlende 14,5 millioner pund (ca 150 millioner kroner) i lotto.

To av barna er autister
Doran, som bor alene med sine fire barn på 17, 10, 9 og 5 år, prikket inn alle de fem riktige tallene, pluss to «Lucky Star»-tall, i Euromillion-lotteriet.

To av barna hennes er diagnostisert med autisme, mens et tredje blir utredet for dette. Familien har mottatt sosialhjelp og har bodd i en liten treroms leilighet i West Yorkshire.

– Jeg har hatt mange netter hvor jeg har ligget våken og vært bekymret for hva som vil skje med barna mine, særlig når de blir eldre. Nå slipper jeg å bekymre meg, forteller 37-åringen til Mirror.

Doran og barna har allerede kvittet seg med den lille leiligheten, og bor nå på hotell mens de starter prosessen med å kjøpe hus.

– Det skal bli godt å gi dem hvert sitt rom med god plass, og en fin hage i et bra område. Men de skal gå på de samme skolene fortsatt, forteller moren.


«Vil alltid være blakk»
Én som derimot ikke kommer til å se mye til pengene, er Dorans ekskjæreste, Sean Priestley.

Han har tre barn med 37-åringen, og var sammen med henne i 12 år - før paret gjorde det slutt for syv måneder siden. Priestley skrev følgende melding på sin Facebook-profil tirsdag:

«Eksen min vant i lotto i forrige uke. Hun har allerede forsikret meg om at jeg aldri vil få en eneste penny, så dere trenger ikke spørre meg om å låne eller investere i noe. Det har ingenting med meg å gjøre. Jeg er, og vil sannsynligvis alltid være, blakk»

Saken fortsetter under innlegget


Begynte å gråte
Doran har tidligere fortalt om hvordan hun oppdaget at hun hadde vunnet.

– Jeg drev fortsatt og våknet da jeg logget meg inn på kontoen min. Jeg kunne se jackpot-summen, men klarte ikke å skjønne at jeg hadde vunnet. Så begynte det sakte å gå opp for meg at det bare var én vinner i England, og at denne personen var meg, har kvinnen fortalt til Daily Mail.

Hun løp inn på rommet til sin eldste sønn (17), og ropte at hun var blitt millionær. Så kollapset hun på gulvet og begynte å skjelve og gråte.

– Responsen hans var «hva er det du holder på med?», før han skjønte hva det dreide seg om. Det neste han spurte om var 3 millioner pund og ny telefon, sier Doran til Mirror.
Flere kanaler