Hva gjør du hvis du går forbi en seksåring på gata som har mistet foreldrene sine. Stopper du? Prøver du å hjelpe? Ringer du politiet? 

For de fleste er svaret at man stopper og hjelper. Men hva hvis det er tydelig at barnet lever på gata? Bryr vi oss like mye da? 


I sitt nye sosiale eksperiment ønsker UNICEF Georgia å sette fokus på dette. Barneskuespilleren Anano blir først plassert alene på gata, i fine klær mens hun blir filmet av skjulte kameraer. Deretter bytter hun antrekk slik at det ser ut som at hun lever på gata.

Se hvordan folk reagerer i videoen under.

Engasjerer
Den amerikanske nyhetssiden, Now This, har lagt ut en klippet versjon av videoen på sin Facebook-side. I skrivende stund har den blitt delt over 250 000 ganger og nesten 200 000 har likt videoen, som har blitt sett mer enn 10 millioner ganger.  


#fightunfair
Er navnet på kampanjen UNICEF driver for at barn rundt om i verden skal få en bedre hverdag. De ber nå folk om å bry seg. På sine nettsider skriver de dette:

«Alle barn har rett til å få en sjanse i livet, men i verden er det millioner av barn som faller utenfor. De blir nektet alt de trenger for å lykkes. Det trenger ikke å være sånn.»