UHELL: 9 år gamle Anton Aurbakken håper bilisten tar kontakt.
UHELL: 9 år gamle Anton Aurbakken håper bilisten tar kontakt. Foto: Privat
Anton Aurbakken (9) etterlyser eieren av blåsvart VW Golf, etter at han var uheldig med sykkelen på Skotterud i Hedmark torsdag ettermiddag.

Niåringen syklet på en stein, noe som gjorde at hjulet vridde seg. Dermed var han uheldig og fikk laget en dyp, lang ripe i den parkerte bilen, med sykkelstyret.

– Han kom løpende og sa «mamma, mamma, jeg har ripet opp en bil på Skotterud i dag». Han var nok redd jeg skulle bli sint, forteller mamma Ann-Christin Larsen til P4.

Moren forklarer at hun forholdt seg rolig, og sønnen forklarte så hva som hadde skjedd.

Bilen var borte
– Jeg kunne jo ikke bli sint på ham når han var så flink og sa ifra, sier moren.

Anton og mamma reiste umiddelbart til Eidskog ungdomsskole, der bilen hadde stått parkert, men den var allerede borte, skriver Glåmdalen, som først omtalte saken.

Dermed fant hun ut at hun skulle legge ut et innlegg på Facebook-siden Mitt Eidskog, for å forsøke å finne bileieren.

«Er det noen som har fått ripet opp bilen sin i dag så gi meg gjerne beskjed så vi kan ordne opp i det.... Hilsen mor og gutt som er lei seg for denne hendelsen. Del gjerne», skriver Larsen til slutt i innlegget.

Saken fortsetter under bildet
ann-christin
Foto: Skjermdump

Overveldet over responsen
I skrivende stund er Facebook-innlegget delt, likt og kommentert mer enn 400 ganger, men fortsatt er det ingen bileier som har meldt seg, forteller Ann-Kristin - som for tiden er på ferie.

Hun forteller om enormt mange tilbakemeldinger etter at innlegget ble lagt ut - og mange mener niåringen er et godt forbilde fordi han ønsker å gjøre opp for seg.

– Det var ikke tanken med innlegget at jeg skulle få så mye tilbakemeldinger og reaksjoner. Vi blir helt overveldet over at folk reagerer på den måten, for det er normalt å gjøre opp for ting man har gjort, sier Larsen til TV2.

LES OGSÅ: Murerne fikk forbud mot å gå i shorts - da fant de på noe lurt

Flere kanaler