GOD JUL: Frister det med litt daglig bacon i adventstiden, kan den nye julekalenderen være noe for deg.
GOD JUL: Frister det med litt daglig bacon i adventstiden, kan den nye julekalenderen være noe for deg. Foto: Shutterstock
Desember nærmer seg med stormskritt, og mange gleder seg til å telle ned til jul med julekalendere og pakkekalendere av ymse slag.

I år ser det imidlertid ut til at den klassiske sjokoladekalenderen får skarp konkurranse i kategorien «kalendere som kan kjøpes, med spiselig innhold».

Det danske røkeriet ØMANDS annonserer nå med en vaskeekte baconjulekalender – som utelukkende består av bacon, skriver BT.

«Ekstrem lykkefølelse av bacon vil prege huset ditt 24 dager i desember. Og ja, julekalenderen består av 24 forskjellige pakker bacon. Alle med sin helt egen smaksnyanse og historie», skriver baconprodusenten på sine hjemmesider.

Saken fortsetter under bildet
ømands
KALENDER: Slik presenterer ØMANDS sin nye baconkalender. Foto: ØMANDS

Begrenset opplag
ØMANDS, som må kunne sies å ha tatt tradisjonen med julegris til nye høyder, påpeker at kalenderen lages i et meget begrenset opplag; nærmere bestemt 50 stykker. 

Prisen er derfor stiv som et godt stekt stykke bacon: 1995 danske kroner (ca 2500 norske kroner) skal firmaet ha for å grise til førjulstiden til heldige utvalgte.


Flere kanaler