SKREMT: Ashley Hardacre (19) ønsker å advare andre som finner ting som er festet til frontruta.
SKREMT: Ashley Hardacre (19) ønsker å advare andre som finner ting som er festet til frontruta. Foto: Privat
Ashley Hardacre (19) fra Michigan i USA postet nylig et bilde som på få dager er delt av mer enn 100.000 personer på Facebook.

På det merkverdige bildet ser man en skjorte som ligger på frontruta på bilen - men historien bak er mildt sagt skremmende.

To mistenkelige biler
Hardacre jobber nemlig på et kjøpesenter, og skulle kjøre hjem etter et sent skift da hun oppdaget skjorten som var surret rundt vindusviskeren, skriver CBS News.

«Jeg og kollegene pleier alltid å gå ut sammen for å være sikre på at vi er trygge på parkeringsplassen. Jeg satte meg inn i bilen og låste dørene slik jeg pleier. Da så jeg det lå en blå flanellskjorte på vinduet», skriver 19-åringen i Facebook-innlegget.

Hun oppdaget samtidig at to mistenkelige biler hadde parkert rett i nærheten, og én av dem gikk på tomgang.

«Da fikk jeg en veldig dårlig følelse, og jeg visste at jeg ikke burde gå ut for å ta av skjorten», fortsetter hun.

Saken fortsetter under innlegget

Lokkes ut av bilen
Ashley hadde tidligere lest om bilførere som var blitt lokket ut av bilen, etter at ting var blitt plassert på frontruta. Dette gjelder særlig jenter, ifølge 19-åringen.

– Jeg ble veldig sjokkert, du tror jo ikke at dette skal skje med akkurat deg, sier Hardacre til P4.

Hun forsøkte å fjerne skjorten ved å bruke vindusviskeren, men da dette ikke gikk, kjørte hun til et sted der hun følte seg trygg. Så tok hun ned vinduet og fjernet skjorten.


Glad for den enorme responsen
Politiet i området har ikke registrert andre lignende saker, men ber folk om å være på vakt.

– Når du opplever noe som får nakkehårene til å reise seg, så er det bra å være forsiktig. Vi må uansett få vite om sånne episoder når det skjer, forteller Brad Wangler i Flint Township Police til CBS News.

Hardacre har hatt noen hektiske dager etter at innlegget ble publisert.

– Det har vært massevis av mediehenvendelser og ganske så kaotisk. Men jeg er bare glad for å kunne advare og hindre at noe sånt skjer med andre, forteller 19-åringen til P4.

Flere kanaler