FRISTENDE? Den heldige personen som ansettes skal besøke 12 luksushjem i løpet av tre måneder. Illustrasjonsfoto: Shutterstock
FRISTENDE? Den heldige personen som ansettes skal besøke 12 luksushjem i løpet av tre måneder. Illustrasjonsfoto: Shutterstock
Vi har tidligere skrevet om stillingsannonser som nesten er for gode til å være sanne. 


Skal besøke 12 luksushjem
Nå kan enda en stilling legges til i kategorien «drømmejobb». Og det beste av alt; du rekker fortsatt å søke!

Third Home, som er en slags luksus-variant av Airbnb, søker nå etter en dedikert medarbeider som kan reise verden rundt på deres regning, skriver blant andre ABC News.

Oppdraget består i å besøke 12 utvalgte luksushjem i løpet av tre måneder. Third Home dekker alle reiseutgifter OG betaler 10.000 dollar (ca 85.000 kroner) i lønn per måned.

Det du må gjøre mens du er på tur, er å skrive litt og ta noen bilder av luksusen du velter deg i. Innholdet du produserer skal deles på Third Homes blogg.

Og kvalifikasjonene? 

*Må ha fylt 18 år
*Førerkort
*Ikke ha flyskrekk
*Må være tilgjengelig for å reise fra sent på sommeren til sent på høsten
*Må kunne reise tre måneder i strekk

Blogg
Third Home opplyser også at de ønsker seg en person som har erfaring med og interesse av sosiale medier, skriving, fotografering og blogging.

Alt du trenger å gjøre for å søke, er å sende inn en video av/med deg selv på rundt 60 sekunder. I videoen skal du fortelle hvorfor du er den beste kandidaten. Kreativitet er med andre ord et nøkkelord.

Søknadsfrist er 30. mars – vi ønsker lykke til!

Flere kanaler