SULTEN: Brian Northrup hevder han har klart å spise pizza hver dag i et helt år.
SULTEN: Brian Northrup hevder han har klart å spise pizza hver dag i et helt år. Foto: Instagram/@brian.northrup
For et år siden bestemte Brian Northrup seg for å gjøre noe som sikkert mange drømmer om, men som virker uforsvarlig rent helsemessig.

Han skulle spise en stor Dominos-pizza hver eneste dag i et helt år – og målet var å ha en like veltrent kropp etter at eksperimentet var ferdig.

Northrup, som kommer fra New Jersey i USA, ønsket å sette fokus på at et sunt kosthold ikke betyr alt.

– Jeg har hørt trenere, fitnessguruer og leger si til folk: «Du klarer aldri å trene deg ut av et dårlig kosthold». Jeg tror de undervurderer hva som er mulig gjennom hard trening, sier Brian Northrup til Ladbible.

Dette bildet ble tatt før han startet opp:

The time has almost come. Get hype for #PIZZAPOCALYPSE. #Pizza #Everyday #NoDaysOff #TMNT #GoT #Michigan #GoBlue

A post shared by ??Lord of Pizza?? (@brian.northrup) on


Har trent mye
Prosjektet, som er kalt «PIZZAPOCALYPSE», startet 30. juli 2016 og Northrup har siden den gang lagt ut daglige bilder av pizzaene han har satt til livs.

Samtidig har han hatt et svært strengt treningsregime, med løfting av vekter 3-4 ganger i uken, samt et par timer kondisjonstrening hver dag.

Et år senere er prosjektet over, og fasiten viser at Brian faktisk har gått NED ca 2,6 kilo, samtidig som han har beholdt muskelmassen.


Saken fortsetter under bildet

Fortsatte å spise pizza
Den pizzaglade mannen opplyser at han har hatt jevnlig oppfølging av lege gjennom hele eksperimentet, og at verdiene hans har ligget godt innenfor det som er helsemessig forsvarlig.

Og trodde du at man blir lei av pizza etter et helt års inntak, må du tro om igjen. Brian Northrup klarte nemlig ikke å slutte på dagen – og endte opp med en rekke «bonusdager» med pizza.Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler