IKEA-TRIKSET: Tina har kommet opp med en billig løsning på et velkjent problem.
IKEA-TRIKSET: Tina har kommet opp med en billig løsning på et velkjent problem. Foto: Instagram/Ikeahackersofficial
Denne saken handler om et problem som omtrent halvparten av befolkningen risikerer å støte på – fortrinnsvis én dag i løpet av livet.

Er du kvinne med gifteplaner – som har tenkt på alt – har tanken sikkert streifet deg mange ganger allerede.

For hva gjør du når ulike behov melder seg etter bryllupsmiddagen, og den flotte brudekjolen plutselig går fra å være dagens høydepunkt – til å bli et upraktisk problem?

En kvinne som bare kaller seg Tina, har på siden Ikeahackers lagt ut det som kan være løsningen for tusenvis av bruder i sommer.

«Jeg giftet meg for et par uker siden og var veldig nervøs for at jeg ikke skulle klare meg selv når jeg måtte på do. Skulle jeg ha noen som ser på meg når jeg må på do på bryllupsdagen min? Eller som må hjelpe meg med dopapiret? ALDRI I LIVET», skriver kvinnen.

Pose og saks
Dagen før bryllupet fant Tina ut hva hun måtte gjøre.

Hun gikk rett og slett gått til innkjøp av en klassisk IKEA-pose til 5 kroner – og tok fram saksa. Etter bare tre minutter var den nå berømte IKEA-løsningen et faktum. 

Den hjemmelagde kreasjonen gjorde at hun ikke engang behøvde å ta av seg skoene for å gå på do med brudekjolen på, skriver Expressen, som først omtalte saken.

Saken fortsetter under bildet
ikea
SMART: Slik ser det ferdige resultatet ut – med brudekjolen oppi. Foto: Instagram/Ikeahackersofficial

Håndtak på skuldrene
Tina kommer med følgende oppskrift til de som vil prøve:

1. Brett ut posen.
2. Klipp opp det midterste partiet i bunnen. Hullet må ikke være for stort. Det er bedre å lage et lite hull og deretter gjøre det større.
3. Still deg på posen, med føttene i hullet.
4. Dra posen opp og plasser de store håndtakene på skuldrene dine. Hvis du ikke får plass til hoftene i hullet, må dette gjøres større. Men det skal ikke være noe stort mellomrom mellom hullkanten og kroppen – posen skal sitte ganske stramt til kroppen.
5. På bryllupsdagen legger du ganske enkelt kjolen i posen mens den henger på skuldrene dine.

Ifølge Tina, som ikke har oppgitt etternavnet sitt, kan det være lurt å la posen bli liggende etter bruk – slik at også forlovere eller andre med omfangsrike kjoler kan bruke den.


ikea
PRAKTISK: Bruden forteller at hun hadde begge hendene tilgjengelig – på det som ofte ses på som livets mest utfordrende toalettbesøk. Foto: Ikeahackers

Flere kanaler