FORLATT: Den vesle valpen og brevet fra eieren ble funnet på et toalett.
FORLATT: Den vesle valpen og brevet fra eieren ble funnet på et toalett. Foto: Facebook/Connor and Millie's Dog Rescue
I helgen ble den lille chihuahuaen Chewy funnet forlatt på et flyplasstoalett i Las Vegas.

Den tre måneder gamle valpen ble oppdaget av en tilfeldig flypassasjer som meldte fra om funnet, skriver KFDM.

En representant fra dyrevernorganisasjonen Connor and Millie's Dog Rescue dro til flyplassen og tok med seg hunden – samt et desperat brev fra den tidligere eieren:

«Hei, jeg heter Chewy! Eieren min har vært i et voldelig forhold, og hadde ikke råd til å ta meg med på flyturen. Hun ville ikke forlate meg for alt i verden, men hadde INGEN annen mulighet.

Min tidligere kjæreste sparket hunden når vi kranglet, og derfor har han en stor kul i hodet. Han vil nok trenge en tur til veterinæren. 

Jeg er veldig glad i Chewy, så vær så snill å gi ham kjærlighet og omsorg»

Har det bedre
Medarbeideren gråt da hun leste brevet, skriver Dagbladet, som først omtalte saken i Norge.

– Dette traff meg rett i hjertet. Man merker på måten brevet er skrevet på at kvinnen virkelig var stresset og plaget, og at hun ikke kunne ta hunden med seg, sier Darlene Blair ved Connor and Millie's Dog Rescue til KFDM.

Ifølge organisasjonen, som har hjulpet mer enn 1000 hunder de siste ti årene, skal Chewy være på bedringens vei, og valpen har det nå fint.

Samtidig forteller hunderedderene om en enorm interesse for valpen, og at det kommer til å ta tid å gå gjennom den store bunken av henvendelser fra potensielle eiere.

Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler