Brittany Gibbons og mannen bestemte seg for å ha sex hver dag i et helt år.

Hun fikk idéen etter å ha snakket med en venninne som hadde hatt sex med mannen hver dag siden de giftet seg. Brittany så på venninnens forhold som noe av det sterkeste og mest kjærlige hun visste om.

Ekteparet hadde også lenge kjent på at det ble lite tid til intimitet som småbarnsforeldre. I tillegg hadde hun store komplekser for kroppen sin, skriver TV2, som først omtalte saken i Norge.

Trebarnsmammaen kledde ikke av seg alle klærne når hadde sex, og mannen hennes innrømmet at han ikke husket hvordan hun så ut naken.


- Begynte å se fram til det
I begynnelsen var det tøft å ha sex hver dag, skriver hun i et innlegg hos goodhousekeeping.

- Men ettersom månedene gikk, begynte jeg å se fram til det. Sex genererte mer sex, og disse kjærlige følelsene begynte å krype på utsiden av soverommet - i vårt tilfelle til vaskerommet, klesskapet, garasjen og inn i dagliglivet. Vi ble mer romantiske, berørte armene da vi gikk forbi hverandre og kysset lenger før jobb, skriver hun.

Paret holdt ut hele året, også når hun hadde mensen. Eneste unntaket var noen dager med magesjau og der én av dem var på reise.

Saken fortsetter under bildet

Kastet klærne
I tillegg til at forholdet ble bedre, «gjenoppdaget» Brittany sin egen kropp.

- Både han og jeg nøt kroppen min. Og etter en stund sluttet jeg helt og holdent med klær under akten. Nå sprang jeg heller ikke lenger fra dusjen til klesskapet, men gikk rundt naken, skriver hun.

Det har nå gått tre år siden eksperimentet, og ifølge Brittany har forholdet blitt sterkere av opplevelsen. Nå har de sex jevnlig, men ikke på langt nær hver dag.

- Å ha jevnlig sex med mannen gjør ikke ekteskapet skilsmisse-trygt, eller forsikret mot utroskap eller angst, men det hjelper meg å føle meg selvsikker nok i egen kropp for å kunne overleve hvis det skulle skje.


Flere saker

- Historisk stor sak Politiet har i dag pågrepet en tiende person i det de kaller en historisk stor sak om seksuelt misbruk av hunder. Onsdag 23.09 2020
Setter inn flere tiltak mot muslimhat Økt fokus på diskriminering av muslimer i skolen og registrering av hatkriminalitet hos politiet. Onsdag 23.09 2020
Flere kanaler