PROVOSERT: Agnes Arrhult likte ikke behandlingen hun fikk av vaktene på Liseberg.
PROVOSERT: Agnes Arrhult likte ikke behandlingen hun fikk av vaktene på Liseberg. Foto: Privat
Artisten Agnes Arrhult (17) ble lørdag kastet ut fra Liseberg fordi hun hadde for lite klær på seg.

17-åringen var i ferd med å skrive autografer etter å ha opptrådt på fornøyelsesparkens scene sammen med sin søster, da hun ble kontaktet av to vakter.

– Det var en mann og en kvinne. Kvinnen sa «har du noe å ha på deg?» «Nei, dette er antrekket mitt», svarte jeg. Da sa kvinnen at de måtte eskortere meg ut, forteller Agnes til Göteborgsposten.

Hun la ut et bilde av det aktuelle antrekket da hun kom hjem.

«Okei...synes dere at det jeg har på meg her er provoserende eller «nakent»? For det synes tydeligvis Lisebergs personale, som kastet oss ut da jeg var FOR NAKEN FOR LISEBERG», skriver Arrhult til sine 18.500 Instagram-følgere.


– Blir forskjellsbehandlet
17-åringen reagerer på behandlingen hun fikk.

– Jeg synes de ansatte håndterte situasjonen dårlig. Mange menn gikk rundt i bar overkropp og shorts, så jeg skjønner ikke hvorfor det var jeg som skulle bli kastet ut. Det føles som at jeg som kvinne skal skjemmes for kroppen min, sier Arrhult til P4.

Ifølge Lisebergs informasjonssjef, Julia Vasilis, er det generelt ikke lov til å gå i «baris» i parken, først og fremst fordi det er uhygienisk med svette folk som sitter i bar overkropp i attraksjonene.

– Det kan være veldig vanskelig å sette grensen. Men vi skiller ikke på menn og kvinner. Det samme gjelder artister, de må forholde seg til reglene som alle andre, sier Vasilis til Expressen.

Søskenduo
Søstrene Ava og Agnes Lundell slo gjennom i Sverige da de samarbeidet med Joakim Lundell på sangene «Monster» og «All I need».

Til sammen har de to låtene rundt 95 millioner avspillinger på Spotify.

Lundell var også med på scenen under lørdagens opptreden på Liseberg.

LES OGSÅ: Naboene sendte protestbrev til Frederikke (25): – Du går for mye naken

Pre Liseberg <3

A post shared by ARRHULT (@arrhult) on


Flere kanaler