RØRENDE: Fotballstjernen valgte å sette seg og spise lunsj sammen med den ensomme gutten.
RØRENDE: Fotballstjernen valgte å sette seg og spise lunsj sammen med den ensomme gutten. Foto: Privat/Leah Paske
Et bilde av en gutt med autisme som spiser lunsj med en fotballstjerne, tar nå verden med storm.

Det er guttens mor, Leah Paske, som har publisert bildet på sin Facebook-profil, og innlegget er i skrivende stund delt nesten 10.000 ganger på under et døgn. I tillegg er saken omtalt i en rekke internasjonale medier.

Paske skriver at gutten hennes, Bo, som oftest ikke bryr seg om at han ikke blir invitert i bursdager, eller at han må sitte alene og spise lunsj på skolen.

«Jeg blir trist på hans vegne, men han ser ikke ut til å bry seg. Han er en supersøt gutt, som alltid har et smil og en klem til dem han møter», skriver Paske

Hun fikk tilsendt det aktuelle bildet fra en venn, etter at et fotballag hadde besøkt skolen. På bildet sitter sjetteklassingen og spiser - og han har for én gangs skyld fått selskap ved bordet.


Begynte å gråte
Moren visste ikke umiddelbart hvem dette var, men da hun ble fortalt at det var én av de største fotballstjernene, Travis Rudolph, begynte hun å gråte, skriver Aftenposten.

«Jeg vet ikke nøyaktig hva som gjorde at denne utrolige mannen delte lunsjbord med sønnen min, men jeg er glad for å si at det ikke vil bli glemt», skriver hun,

Moren er svært takknemlig for det Rudolph gjorde.

«Dette er én av de dagene hvor jeg ikke trengte å bekymre meg for om den herlige gutten min spiste lunsj alene. Han satt nemlig overfor en som i manges øyne er en helt. Tusen takk, Travis Rudolph, du gjorde denne mammaen ekstremt glad, og du har nå fått fans for resten av livet!»
Flere kanaler