HØYTFLYVENDE: I den romantiske flykupéen kan du og din kjære uforstyrret nyte champagne, sjokolade og hverandre.
HØYTFLYVENDE: I den romantiske flykupéen kan du og din kjære uforstyrret nyte champagne, sjokolade og hverandre. Foto: Flamingo Air
Det er mange par som drømmer om å bli en del av den beryktede «mile-high-club» eller «10.000 metersklubben». Medlemskap betyr at du og din kjære har hatt sex på et fly, og da gjerne på flyets toalett. 

Plassen på et flytoalett er svært begrenset og hvis du plusser på det faktum at gjennomføring av samleie på fly er uglesett, er ikke nødvendigvis selve opplevelsen noe å skrive hjem om. Det har et amerikansk flyselskap valgt å gjøre noe med, skriver Ekstra Bladet

Flyselskapet Flamingo Air, som holder til i Cincinnati i USA, tilbyr nemlig en romantisk opplevelse utenom det vanlige. Du og din utvalgte kan selv velge reiserute og få en romantisk flytur på en time, der flyselskapet tilrettelegger for romantikk og byr på både champagne og sjokolade. 

Saken fortsetter under bildet
Flytoalett
TRANGT: Plassen på et flytoalett kan inspirere noen til å teste ut nye stillinger. Foto: Shutterstock


På sine nettsider lover flyselskapet at man får kose seg i et privat avlukke i myke omgivelser, og at man vil bli flydd av en svært diskré pilot. Prisen for den, forhåpentligvis, deilige opplevelsen er 4000 kroner og mange vil nok mene at det er verdt pengene. 

Historisk sett er det nemlig ikke alle av dem som har forsøkt å komme med i «mile-high-club», som har vært like heldige med resultatet. I 2006 ble et par arrestert da de nektet å gi opp sitt sex-eventyr i skyene, og i 1999 ble to elskovshungrige personer ikke bare arrestert, men endte også opp med å miste jobbene sine etter forsøket på høytflyvende romantikk. 

Det kan med andre ord kanskje være lurt å betale for en litt mer behagelig opplevelse. 

Flamingo air
ANNERLEDES: I dette flyet kan du og din utvalgte få en opplevelse utenom det vanlige. Foto: Flamingo Air


Flere kanaler