IRRITERENDE: Det er mer enn hjerter og klissete kommentarer som irriterer oss på Facebook.
IRRITERENDE: Det er mer enn hjerter og klissete kommentarer som irriterer oss på Facebook. Foto: Skjermdump: Facebook
Det er veldig hyggelig med folk som finner kjærligheten, men det betyr ikke at vi vil ha alle andres forhold trykt opp i trynet via nyhetsstrømmen på Facebook. Det danske nettstedet metroxpress har laget en liste over de tingene som irriterer oss aller mest.

Her er de fem tingene du bør la være å gjøre på Facebook hvis du ikke vil at dine, muligens noe bitre, venner skal blokkere deg for all fremtid.  

1. Hoppebilder
Det er hoppebilder fra strender, hytteturer og treningsøkter, men hva betyr hoppebildene? Det eneste man sikkert kan lese ut av bildene er at man faktisk har tatt seg tid og hatt ork til å bruke 20 minutter eller mer på å ta det perfekte hoppebildet. 

For ikke å snakke om at man ikke eier skam i livet ettersom man i full offentlighet har hoppet opp og ned, gang på gang i et desperat forsøk på å få fanget det perfekte, synkrone hoppet.

Saken fortsetter under bildet
Hoppepar
HOPPE OVER?: Er tanken at det virker som man er ekstra forelsket hvis man hopper sammen med kjæresten sin på et bilde? Det som er sikkert er at det er en sikker måte å bli kvitt single, bitre Facebook-venner på. Foto: Shutterstock


2. Bursdagshilsener
Én dag i året får man virkelig skinne på Facebook. Det er den dagen kjæresten din har bursdag og du virkelig skal slå på stortromma. Ikke gjør det. 

Det er lite som er mer irriterende enn en bursdagshilsen, med tilhørende bilde, som er gjennomplanlagt og inneholder minimum fem hjerter og to slengkyss. Gi dem heller i virkeligheten. 

3. Tagge hverandre
Et morsomt videoklipp, et artig bilde, en morsom meme. Det er ikke grenser for hva du kan tagge kjæresten din i hvis du vil, men det beste for oss andre er om du lar det være. 

Send det heller på Messenger. 

Saken fortsetter under bildet
Tar bilde av hund
PLAGSOMT: Hunden din er søt, men det er begrenset hvor mange bilder vi trenger å se av den. Foto: Shutterstock

4. Nedtellinger
Bryllup, bryllupsdager, dagen man ble sammen, dagen man flyttet sammen, første date – det er et uendelig antall dager som kan feires i et forhold, og du må gjerne feire dem alle sammen. 

Men alle vi andre trenger ikke en daglig nedtelling som minner oss på hvor mange dager det er igjen til du og din utvalgte skal vandre ned kirkegulvet. 


5. Bilder av felles kjæledyr
Ja, dere har en katt eller hund eller hamster som er verdens artigste og stadig finner på tullete ting, men betyr det at alle vennene dine på Facebook har behov for løpende oppdateringer og bilder av ditt kjæledyr? Neppe. 

Holder du deg unna dette på Facebook, vil dine bitre, single venner være deg evig takknemlig. 


Flere kanaler