EKSKLUSIVT: Kaviar står selvsagt på menyen på første klasse.
EKSKLUSIVT: Kaviar står selvsagt på menyen på første klasse. Foto: youtube/caseyneistat.com
De fleste av oss flyr én eller flere ganger i året, enten det er korte distanser, eller lange flyvninger til andre siden av kloden. 

Ble oppgradert
Til tross for dette har de færreste av oss fått reise i et eget "rom" på flyet, slik youtuberen Casey Neistat fikk erfare nylig. 

Flyselskapet Emirates Airlines tilbyr ustyrtelig luksus på sine langdistanseflyvninger - hvis du bare har penger nok.

Neistat reiste opprinnelig på business class, men ble kostnadsfritt oppgradert til første klasse på sin flyvning fra Dubai til New York, og valgte derfor å filme opplevelsen. 

Se hele videoen nederst i saken!

- Når jeg tenker på den beste dagen i livet mitt, så tenker jeg på da barna mine ble født, da sønnen min fullførte videregående, eller i dag, da jeg ble oppgradert fra business til første klasse, sier Neistat i videoen, som har fått 8 millioner visninger på 2 dager. 

Saken fortsetter under bildet
Shower first class
LUKSUS: Eget bad med dusj er bare ett av godene Casey fikk på flyturen sin Foto: youtube/caseyneistat.com

Flyturen, som varer i 14 timer, kan by på privat avlukke med fjernstyrte dører og minibar. Her får man sin egen TV, stressless-stol som kan justeres til seng, egen meny med selvbestemte måltidstidspunkter og reservering av dusj. 

Og prisen? 175.000 kroner èn vei. 

Etter flyvningen uttaler youtuberen at turen har endret synet hans på reise for alltid. Det kan vi godt forstå.


Flere saker

NRK har fått mange klager etter id-sending NRK har fått tilsendt mange klager etter gårsdagens id-sending. Mandag 25.05 2020
Flere kanaler