UTRADISJONELL: Andreas var ikke interessert i å legge ut «typiske barnebilder» på Facebook. Han ville lage minner for livet.
UTRADISJONELL: Andreas var ikke interessert i å legge ut «typiske barnebilder» på Facebook. Han ville lage minner for livet. Foto: Andreas Miezans
Da Andreas Miezans gikk ut i pappaperm for å være hjemme med sønnen Oscar (11 mnd), ville han gjøre noe som kunne gi familien gode minner til senere. 

– Jeg hadde en liten drøm om å gjøre noe moro internt i familien, men det har utviklet seg til å være både på TV og i ulike blader, sier Andreas Miezans til P4.


Inspirasjonen til de noe spesielle familiebildene fikk han i 2011. Når han selv gikk ut i pappaperm i april var han ikke i tvil om hva noe av tiden skulle brukes til. 

– Jeg har prøvd å lage en parodi av meg selv. Bildene viser frem den uansvarlige og selvopptatte faren, som er motsatt av det jeg er i virkeligheten, forteller svensken som bor i Tønsberg til TV2

Saken fortsetter under bildet
Baby
PAPPAPERM: Andreas har underholdt familie og venner med bilder fra sin pappaperm. Flere medier har skrevet om bildene og responsen har vært enorm forteller han. Foto: Andreas Miezans

Andreas har lagt ut bilder av seg og sønnen på Facebook. Han hørte om flere som hadde sett seg lei på de typiske barnebildene som postes på nettsamfunnet og ville bidra med noe annet enn søte babyer som tar sine første skritt.

– Disse bildene er ironisk ment, pappapermisjonen er ikke en ren ferie slik som noen av bildene viser - langt ifra, sier Miezans til Mammanett.no, som først skrev om saken. 

Saken fortsetter under bildet
Baby fyller bensin
AVSLAPPET: Andreas var overrasket over hvor mye stress det var å være i pappaperm, i kontrast til hvordan det ser ut på bildene. Foto: Andreas MiezansAndreas er klar på at pappapermisjonen var tøffere enn han først trodde, men at han har jobbet for å ta det ett skritt videre. Og hvis du er bekymret over at han har satt lille Oscar i fare, ikke vær det.

– Alle bildene er photoshoppet, noe man kan se tydelig enkelte ganger. Alle bildene av meg og Oscar tas separat og klippes deretter sammen i photoshop, forklarer han til Mammanett.no.

Baby stuper
UFARLIG: Andreas er nøye med å forklare at sønnen, Oscar (11 mnd), aldri har blitt utsatt for fare. Alt er photoshoppet. Foto: Andreas Miezans

Flere kanaler