– SYNG IGJEN: En trebarnsfar reagerer på at Ariana Grande (bildet) beklaget etter Manchester-terroren.
– SYNG IGJEN: En trebarnsfar reagerer på at Ariana Grande (bildet) beklaget etter Manchester-terroren. Foto: AP
Mandag kveld ble 22 mennesker drept og 119 personer skadet i et bombeangrep i Manchester.

Angrepet skjedde like etter artist Ariana Grande var ferdig å spille i Manchester Arena, og flere av de døde og skadde var barn og ungdom som hadde vært på konserten.

– Jeg beklager
I etterkant av angrepet var det flere artistkollegaer av Grande som tvitret sin avsky mot angrepet og sin dypeste medfølelse til henne og de berørte.

Men det var Ariana Grande's Twitter-post som skulle få en trebarnsfar til skrive et brev med sine sterke reaksjoner.

Artisten skrev:

«Knust. Fra bunnen av mitt hjerte, jeg beklager så mye. Jeg har ikke ord.»– Jeg må sette deg på plass
Etter å ha lest Tweeten skrev og tvitret trebarnefaren Patrick Millsaps et åpent brev til Ariana Grande. Brevet har blitt retweetet mer enn 20.000 ganger og har langt mer enn dobbelt så mange likes.

«Kjære frøken Grande,

Jeg er far til tre jenter på 13, 12 og 12. Så du har vært en del av vår familie i flere år. I noen tilfeller kan det hende at låtene dine har stått på radioen ETTER at jeg har levert barna på skolen. Jeg vil verken bekrefte eller nekte for at jeg har sett hver episode av «Sam & Kat».

Siden du er en del av vår familie, er jeg redd jeg må sette deg på plass etter det du tvitret her om kvelden.

Du har ikke en eneste ting å unnskylde. Hvis en idiot hadde drukket seg full og drept noen med bilen sin like ved hotellet ditt i Manchester, ville du da følt deg skyldig? Hvis en tornado hadde truffet Manchester og tragisk drept flere folk som var på vei til konserten din, ville du følt deg ansvarlig?. Du skjønner, du er ikke mer ansvarlig for handlingene til en gal feiging som gjorde en ondskapsfull handling i nærheten av deg som du er for ødeleggende naturkatastrofe eller handlingen til idiotiske folk ved hotellet ditt. Med tanke på det måtte jeg dvele litt med Tweeten din.

Tilbring tid med din Gud, din familie og venner som gir deg rom og støtte når du trenger det. Og når du er klar, og bare da, på vegne av alle alle dager mine døtre har elsket musikken din; SYNG IGJEN.

Musikk er det universale språket for fred. Hver gang du åpner munnen og deler den fantastiske gudegaven din til verden, blir denne forferdelige verden litt mindre grusom.»
Flere saker

– Personer som nekter å jobbe av religiøse årsaker skal ikke få stønad – Det er ikke akseptabelt at Nav gir penger til folk som ikke vil jobbe av religiøse grunner. Torsdag 30.07 2020
– Synd hvis minnesmerket ikke er på plass til neste år – Det er veldig synd hvis det nasjonale minnesmerket på Utøya ikke er på plass til tiårs-markeringen neste år. Fredag 31.07 2020
Flere kanaler