KREATIVE METODER: Mange vordende foreldre velger å samle vennene for å avsløre kjønnet på babyen.
KREATIVE METODER: Mange vordende foreldre velger å samle vennene for å avsløre kjønnet på babyen. Foto: Shutterstock
De siste årene har den amerikanske tradisjonen med baby shower blitt stadig mer populær også her i Norge. Nå har trenden tatt en ny retning, skriver KK.

Ifølge bladet har «gender revel party»eller kjønnsavsløringsfest - tatt helt av blant kjendisene, men det er også blitt et fenomen blant vanlige amerikanere.

Sprekker nyheten
Konseptet går kort fortalt ut på at de vordende foreldrene samler venner og familie, og deretter avsløres kjønnet på den lille i magen på mer eller mindre spektakulære og kreative måter.

Blå farge betyr gutt, mens rosa/lilla betyr at det ventes jente.

Skuespiller Kate Hudson (39) og kjæresten Danny Fujikawas (38) valgte ballonger da de bokstavelig talt sprakk nyheten for sine nærmeste.

Det kan legges til at Hudson har sønnene Bingham (7) og Ryder (14) fra før hun møtte Fujikawas.

Saken fortsetter under innlegget

Foreldrene vet ingenting
Realitystjernen Deena Cortese (31) og ektemannen Christopher Buckner valgte å gjøre enda en liten vri på sitt gender revel party.

De visste ikke selv kjønnet før festen, og ba derfor en venninne om å tenne en røykbombe som skulle avsløre det hele.

Saken fortsetter under innlegget

Trippel lykke
Kjønnsavsløringsvideoene er blitt så populære at det er opprettet en egen Instagram-konto som kun publiserer slike filmer.

Nedenfor følger noen eksempler, og i den nederste videoen er det kjønnet på ikke mindre enn tre babyer - altså trillinger - som skal avsløres.Flere kanaler